U-Vision Aardappelsorteerder

Beoordeel elke aardappel op maat én kwaliteit met de optische aardappelsorteermachine

Productvriendelijk

Door innovatieve techniek is de valhoogte van de U-Vision sorteermachine minimaal en blijft de kwaliteit van uw pootgoed volledig behouden.

Nauwkeurig

Elke aardappel wordt door meerdere camera's bekeken, waardoor de maat extra nauwkeurig wordt bepaald. Zo sorteert u uw aardappelen beter, zowel bij gewone als langwerpige rassen.

Afgesteld op uw eisen

Wij stellen de machine precies af op uw eisen, zodat u eenvoudig sorteert op de juiste kwaliteitskenmerken. Geschikt voor elk ras ongewassen aardappelen.

Totale verwerking

Kluiten en stenen worden door de U-Vision gescheiden van aardappelen. Met de sortering op zowel maat als kwaliteit, is uw product direct klaar voor de aflevering en zijn er geen menselijke handelingen meer nodig.

Wij geloven in de kracht van samenwerken.

Wij werken samen met toonaangevende partners in de sector en klanten die de kwaliteit van hun product de hoogste prioriteit geven. Daardoor kunnen wij de beste automatiseringsoplossing bieden voor uw sorteringsbehoeftes.

De service van Inovaa

Aardappelsortering zonder gedoe, met de beste service

Uitleg over de machine en het systeem

De eerste sorteerprogramma's maken we samen, zodat u weet hoe de machine werkt en u er zelf mee aan de slag kunt. Daarnaast nemen we alle mechanische aandachtspunten met u of uw medewerkers door.

Profiteer van optimale innovatie

We monitoren alle sorteermachines van onze klanten continu. Op basis daarvan verbeteren we ons kwaliteitssysteem en worden de sorteermachines steeds beter in het herkennen van specifieke defecten en ziektebeelden.

Remote support

Gaat er toch iets mis? Of wilt u een kleine wijziging doorvoeren? Binnen een paar minuten kijken we op afstand met u mee en helpen we u verder. Zo kunt u snel weer verder met sorteren.

We groeien met u mee

Wilt u in de toekomst uitbreiden? Of wijzigingen aanbrengen in uw lijn? Geen probleem. Wij passen de verwerking en besturing aan naar uw situatie en groeien mee met uw bedrijf.

Vraag een demo aan

Meer weten of de machine in werking zien? U bent van harte welkom bij één van onze opstellingen!

Tijd voor een afspraak?

U bent altijd welkom voor een kop koffie en een demonstratie bij een van onze opstellingen!