Projecten

We zijn trots op onze klanten die de kwaliteit van hun producten dagelijks verbeteren

Ook uw proces verbeteren?

Ook uw proces verbeteren? Voor een optimale samenwerking maken we eerst een projectplan waarbij u weet wat u van ons kunt verwachten en wat wij van u verwachten. Zo heeft u duidelijkheid en werken we samen naar de beste oplossing voor uw proces. Neem contact op om uw mogelijkheden te bespreken.

De beste aardappel sortering, met minder moeite

Scholtens

Voor Scholtens in Marknesse hebben we samen met onze partner Wevano een verwerkingslijn voor pootgoed gerealiseerd. In deze lijn is ook de U-Vision optische aardappelsorteermachine opgenomen die we in samenwerking met Uniekum hebben ontwikkeld. 

Optimale besturing van verwerkingslijnen voor elk logistiek proces

Bij MSP hebben we meegeholpen met de ontwikkeling van de PLC software voor het kistentransport.

MSP is een klant die is overgebleven vanuit onze tijd bij Eqraft. Omdat Eqraft onvoldoende capaciteit had om dit project te kunnen realiseren heeft MSP Inovaa gevraagd om het ontwerp van de PLC software voor het kistentransport te realiseren.

MSP

Op weg naar de beste aardappel sortering

Bouthoorn

Bij de firma Bouthoorn in Middenmeer is in samenwerking met Wevano een verwerkingslijn geleverd inclusief U-Vision aardappelsorteerder. 

Nauwkeurig sorteren op maat & kwaliteit

van Langeraad

In samenwerking met Wevano hebben we bij de firma van Langeraad in Dreischor een complete sorteer- en bunkerinstallatie geleverd.
De pootaardappelen worden naar tevredenheid gesorteerd op vierkantsmaat en kwaliteit door de U-Vision aardappelsorteerder.

Tijd voor een afspraak?

U bent altijd welkom voor een kop koffie en een demonstratie bij een van onze testopstellingen!